Frakt
När du beställer en bok från oss så skickas den med post till din angivna adress inom 1-3 arbetsdagar efter att du lagt din beställning. Kostnaden för frakten beror på hur många böcker du beställer och beräknas i kassan. 

Du får en avisering till din mailadress när boken lämnar oss. Postnord tar sedan några dagar på sig att leverera till din brevlåda (beroende på var i Sverige du bor). Om du fortfarande inte fått ditt brev när det gått 7 dagar efter att de skickats från oss ber vi dig att kontakta oss på hej(a)presentbok.se.


Betalning
Hos oss betalar du enkelt genom Klarna Checkout. Det betyder att du kan välja mellan att betala direkt via dina bank, eller  bli fakturerad med hel- eller delbetalning.. Fullständiga villkor finns att läsa när du kommer till betalningen i kassan. 


Retur/reklamation
Om du skulle ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt i enlighet med distansköplagen. Kontakta oss så berättar vi hur du gör för att returnera! Observera att du själv får stå för returkostnaden. Om något skulle vara fel på din bok kan du naturligtvis reklamera den och få en ny. Men kontakta oss alltid på [email protected] innan du returnerar något!